CABARETSHOW

Robert Derksen – Rugzak

Foto: Anke van Raaij

“Wat een fantastische show met diepgang en humor. Mijn hart is geraakt.”

“Zo eerlijk, open, puur en onze neus op de feiten drukkend vertel jij je verhaal. Door de tijd heen. Door barrières heen. Een reis naar het hart.” 

Robert Derksen was als side-kick bij diverse radioprogramma’s te horen, als acteur meerdere keren te zien op tv, maar is vooral te ervaren als cabaretier. Robert is ontwapenend en voelt zich duidelijk thuis op het podium. Hij wordt geprezen om zijn eigenheid en pure stijl. Deze verhalende cabaretier staat garant voor veel humor, diepgang en prachtige gedichten. Na het zien van zijn nieuwe cabaretshow Rugzak wil je nog maar één ding: Je rugzak, die vol zit met meningen van anderen, achter je laten en je eigen hart gaan volgen!

Kijkwijzertip: Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen.

Reacties op CABARETSHOW ‘Rugzak’

“Een ‘Must See’! Zondag ben ik bij de cabaret-show RUGZAK geweest, cabaret zoals cabaret bedoeld is. Wat een fantastische show met diepgang en humor, mijn hart werd geraakt, mijn innerlijke wereld getoetst aan de werkelijkheid, gedichten werden voorgedragen die regelrecht door mijn ziel gingen en mijn lachspieren getraind. Zo knap om de essentie van LIEFDE met humor te verwoorden, uit te beelden, te bezingen, over te dragen en tot in iedere cel te laten voelen. Ik heb genoten en gun dit iedereen!”
Liesbeth

“Prachtige show; mijn complimenten; dank je! Heel knap en goed. En persoonlijk. Ik ben naar de show gegaan vanwege de prachtige recensie ‘mijn hart werd geraakt’ e.d. die ik op een fiche las. Mijn normen t.a.v. zowel humor als diepgang zijn vrij hoog: ik vind niet snel iets grappig en word niet snel geraakt. En ik moet zeggen: de gedichten raakten inderdaad mijn ziel. Zo erg, dat ik nog na wilde genieten voordat de show weer verder ging. Prachtig dus. Ook de humor en diepgang waren mooi en goed”.
Corinne

“Afgelopen zondag ben ik naar je show ’Rugzak’ komen kijken mooie Robert. Ik heb genoten! Zo eerlijk, open, puur en mijn/onze neus op de feiten drukkend vertel jij je verhaal. Door de tijd heen. Door barrières heen. Een reis naar het hart. Exactly what I like.

Eindelijk een cabaret show over (in mijn optiek) het werkelijke leven zoals velen van ons het ervaren. Mét humor want dat maakt alles lichter. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om te gaan kijken. Dat gevoel had ik al tijdens de show. Een gevoel van: ‘Dít mag gedeeld worden. Dit mag gezien worden.’

Een twee uur durende (lach) therapie sessie waarin de bezoeker mag ontvangen. Inzichten mag krijgen of bevestiging. Maar dan leuk. Het was een fantastische middag. Dankjewel Robert.”
Sofie