TRAININGEN

Eén van onze trainingen uitgelicht:

Meesterschap in communicatie

Training & coaching op maat

Dit op maat traject is gebaseerd op wetenschappelijke modellen die zichzelf in trainingen hebben bewezen. Deze basis is een middel om vervolgens jezelf nog meer vakbekwaam te maken, zodat je met meer vertrouwen en succes in je werk staat. De kwaliteiten die al in jouw zitten worden zichtbaarder en meer benut.

Je ontwikkelt je communicatievaardigheden om effectiever te worden in je werk. Dit zie je qua winst terug in tijd, geld en een fijnere werksfeer. Bovendien ontwikkel je jezelf als mens wat je 100% meeneemt in je werk. Je groei als leider of werknemer gaat hand in hand met jouw groei als mens. Dit traject focust zich op beiden door te kijken naar het individu en de context van het geheel. Je bent tenslotte onderdeel van een systeem, zowel in je privéleven als op je werk. En jouw eigen onderbewuste, oftewel jouw vaardigheden worden beïnvloed doordat systeem. We kijken dus ook naar de onderlaag zodat je daadwerkelijk meer gemak, plezier en succes gaat ervaren in je werk en leven.

  • Je groeit in je communicatievaardigheden om nog effectiever te worden in je werk.
  • Je ontwikkelt je als mens om een betere professional te kunnen zijn.
  • Je ontwikkelt je op diepere lagen in jezelf zodat er directe, grote en blijven positieve veranderingen zichtbaar worden.
  • Je krijgt op maat begeleiding zodat jouw kwaliteiten nog meer benut worden.

Inhoud training & coaching traject op maat:

  • Drie live workshops met theorie en vaardigheden.
  • Drie keer intervisie.
  • Twee diepgaande workshops voor persoonlijke ontwikkeling.

Nadat ik bedrijfseconomie heb gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg ging ik het bedrijfsleven in als trainingsacteur en trainer. Daarnaast was ik parttime docent wat plaats heeft gemaakt voor mijn eigen praktijk als healer, reader en coach.

Na 15 jaar trainingen te hebben verzorgd bij bedrijven voel ik dat er nu iets nieuws ontstaat, waaronder dit traject: Meesterschap in communicatie. In dit training & coaching traject op maat ontvang je de wetenschap en de vaardigheden vanuit het bedrijfsleven en bovendien de diepte die ik ken vanuit het werk mijn eigen praktijk. Op dit moment werk ik als senior trainer bij de BeHr groep. Wij werken bij vele grote en bekende bedrijven in Nederland. 

Dit traject is zeer geschikt voor mensen die wezenlijke, positieve veranderingen willen ervaren in hun leven. Ik sta als begeleider voor professionaliteit en menselijkheid. Oftewel voor eenvoud, diepgang, effectiviteit en lichtheid. En voor oprechte verbinding vanuit het hart.

Als je benieuwd bent wat ‘Meesterschap in communicatie’ voor jou kan betekenen, neem dan contact op. Het is op een maat traject dus we kijken naar jouw wensen en verlangens in wat je wilt leren. De tijdspanne is gemiddeld zo’n 2 maanden. Ik kijk er naar uit van je te horen en vertel je graag wat dit jou kan brengen in je leven, zowel qua werk als privé.

Warme hartelijke groet,
Robert Derksen

Wat maakt deze uitgelichte training tot zo'n groot succes

Block 1

Laag 1: Je traint concrete vaardigheden

Op basis van wetenschappelijke modellen, die zich in trainingen bewezen hebben, ontwikkel je je vaardigheden. Hiermee kan je direct effectiever communiceren met je collega’s en partners. 

Jouw communicatievaardigheden bepalen de mate van je invloed op dat wat je te brengen hebt. Je maakt op die manier de zichtbare brug tussen wat je te doen hebt en het realiseren van je doel. Het is bovendien de zichtbare brug tussen twee collega’s. En dus van grote invloed op het resultaat en het werkplezier. 

Je traint dus concrete vaardigheden én we gaan dieper dan dat. 

Block 2

Laag 2: Diepgaande transformatie van jezelf als mens

Hoe meer jij groeit als leidinggevende of als werknemer hoe groter jouw positieve impact is op je organisatie. De training gaat verder dan vaardigheden. Soms is er namelijk een onderliggende reden waarom de vaardigheden niet lukken of niet op het juiste moment of de juiste plaats. Die onderlaag wordt in dit traject meegenomen, zodat je daadwerkelijk wezenlijke stappen zet in je leven als werk. 

Je ontwikkelt jezelf dus vanuit de diepte in jezelf als mens én je traint je vaardigheden om dit toe te passen. 

Laag 3: De context van je werk

Elke individu functioneert in een systeem, zoals je organisatie waar je werkt. Het toepassen van  systemisch werk in de trainingen zorgt voor grote, positieve veranderingen doordat de oorzaak van de onderstroom aan het licht komt. Hieronder werk je effectief aan de oorzaak van iets in plaats bezig te zijn met symptomen van die oorzaak.

Het systemisch werk zorgt voor het succesvol inzetten van je vaardigheden en je volledige potentieel van jou als mens in de setting van je werkomgeving. 

Je kan niet 
niet communiceren

Block 1

15+

jaar ervaring in bedrijfstrainingen

 

Block 2

10+

jaar ervaring in op maat coaching

 

Block 3

10.000+

tevreden medewerkers getraind

Communiceren is eenvoudig 
als je het eenvoudig houdt

Waar onze trainingen sterk in zijn

Block 1

 

01. PROFESSIONALITEIT

We zijn sterk op de inhoud met gedegen wetenschappelijke onderbouwing en achtergrond. We leveren kwaliteit door maatwerk te leveren aan het individu waarbij uiteraard ook gekeken wordt naar het optimaliseren van het functioneren in het gehele systeem, zoals de organisatie.

 

Block 2

 

02. MENSELIJKHEID

We werken als mensen samen met andere mensen. Hoe meer je jezelf ontwikkelt als volledig mens hoe groter jouw positieve impact is op jouw omgeving. Dit komt je werk ten goede qua prestaties, plezier en onderlinge verbinding. 

 

Je communicatie eenvoudig houden
is het meest ingewikkelde wat er is

Achtergrond van mij trainer

Block 1

Trainingen verzorgd voor onder andere

NS, BNNvara, Rabobank, DNB, Palm, Mediq, Lely, Vitens, het Nieuwe Luxor, de Melkweg, Het Nationale Theater, Theater Rotterdam, NPO, MRA, ANWB, raad voor kinderbescherming, rechtbank, politie en vele gemeentes en scholen.

 

Block 2

Afgeronde universitaire opleiding

Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, richting Services- en retailmarketing (2004). 

 

Werkend / gewerkt als

Trainer, trainingsacteur, cabaretier, docent, coach

Ervaring van een deelneemster:

Lieske Scholtus

Lieske Scholtus

Senior communicatieadviseur

Deze training en coaching met Robert heeft mij zo enorm veel gebracht, dat ik moeite heb met het vinden van de juiste woorden om mijn ervaring te beschrijven. Ik raad iedereen aan om dit traject jezelf cadeau te doen. Robert stemt zich helemaal af op jou en jouw thema’s, waardoor je altijd precies dat ontvangt waar je voor komt.

Robert wist keer op keer enorm snel en nauwkeurig de kern van mijn thema’s boven tafel te krijgen en hielp ogenschijnlijk met simpele adviezen en oefeningen doorbraken te creëren. Ogenschijnlijk, want onder de oppervlakte gebeurde ook zo ontzettend veel. Zonder dat het zwaar werd. Het ging licht, zacht, vanuit flow en met veel humor.

De combinatie van het trainen van communicatievaardigheden met verdieping op de onderlaag/onderstroom (waaronder innerlijk kindwerk en opstellingen) heb ik als heel krachtig ervaren.

Dingen die ik voorheen heel spannend vond en waarin ik blokkeerde, gaan nu als vanzelf (bijvoorbeeld: grenzen stellen, feedback geven, mijn mening geven). Wonderbaarlijk! Ik heb zoveel eye-openers ontvangen die ik direct tot verandering leidde in mijn manier van doen en communiceren.

Ik kon steeds de situaties uit mijn praktijk inbrengen (ook tussen de sessies door) en daardoor heb ik enorme sprongen kunnen maken, omdat ik het geleerde direct kon toepassen. Ik heb zelfs op mijn meest uitdagende levensthema een enorme shift kunnen maken, doordat ik in de onderlaag iets heb kunnen helen én de vaardigheden kon toepassen om beweging in dat proces te brengen. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor!

Kortom, een verrijkende ervaring op heel veel vlakken, waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben!